Over ons

 

Beste dierenvrienden

 

4Poten verwelkomt u als een dierenhotel waar niet alleen uw huisdiervrienden, maar ook uw familieleden in alle rust tijd kunnen doorbrengen. Wij bieden een veilige en liefdevolle omgeving, ontworpen voor het comfort en geluk van uw huisdiervrienden.

 

De ruime en comfortabele kamers van ons hotel bieden een sfeer die lijkt op die van uw vrienden thuis. Elke kamer is uitgerust met privéspeelplekken en ontspannende bedden. We hebben ook sociale ruimtes waar uw huisdiervrienden een leuke tijd kunnen hebben en hun andere vrienden kunnen leren kennen.

 

Gezondheid en veiligheid behoren tot de belangrijkste doelstellingen van ons hotel. Professionele veterinaire controles, regelmatige gezondheidsmonitoring en gebieden uitgerust met beveiligingscamera's zorgen ervoor dat uw vrienden te allen tijde veilig zijn.

 

Tot de speciale diensten die in ons hotel worden aangeboden behoren vele mogelijkheden, zoals het wassen van honden, speciale voerprogramma's, speluren en rondleidingen. Terwijl wij aandacht besteden aan de behoeften van uw huisdiervrienden, bieden wij u ook het plezier om met een gerust hart uw vakantie door te brengen.

 

4Poten is er om ervoor te zorgen dat uw huisdiervrienden een rustige en liefdevolle accommodatie-ervaring hebben. Vergeet niet dat we u en uw lieve vrienden graag verwelkomen!